diumenge, 18 de març del 2018

El sènior encaixa un cop anímic dur perdent davant del CV Torelló

El derbi osonenc de la 3a. Divisió sènior es presentava vital per les aspiracions del Vic Vòlei Callís de mantenir la categoria. Una victòria podia permetre les vigatanes a no perdre el tren de la permanència i amb aquest objectiu van sortir a la pista, determinades a sumar els tres punts. Al primer set, de seguida, les locals van dur la iniciativa al marcador amb diferències que van anar creixent mica a mica. Un 19-11 a favor del Callís feia pensar en el millor però el CV Torelló va començar a retallar diferències i apropar-se a l'electrònic. Tot i això les locals van tenir el set a tocar amb un 24-21 però no van saber tancar el parcial i això va permetre al rival arrodonir al remuntada amb el 24-26. El Callís acabava d'encaixar el primer cop moral. Malgrat tot, l'equip va sortir amb empenta i decisió a la segona mànega que va ser una calca de la primera. El bon joc, en defensa i atac, va permetre les vigatanes arribar a una renda important (19-10) però una altra reacció del CV Torelló va permetre entrar al desenllaç amb tot per decidir (20-20). Una altra vegada la pressió dels punts va superar al Callís que va veure com el rival s'emportava el set (23-25). Al tercer, les coses van començar pitjor als interessos de les locals amb un Torelló eficaç (8-12) però van superar els moments complicats per ficar-se en la lluita per la victòria (21-21). Tot i la lluita, de nou gerro d'aigua freda amb un set que va tornar a caure del cantó visitant en el darrer sospir.