dilluns, 15 de gener del 2018

El juvenil ven cara la derrota davant del CV Sant Cugat

El Vic Vòlei Callís juvenil va fer un bon partit davant del CV Sant Cugat malgrat la derrota final. Llevat del primer set on les visitants van ser molt superiors (14-25) als dos restants, les nostres jugadores van posar les coses difícils a les rivals i a punt van estar de donar-lis un disgust però als moments decisius de cada mànega el Sant Cugat va estar més encertat. El partit no va començar massa bé per les locals que van veure com un parcial de 0-8 catapultava les vallesanes a endur-se'l (14-25). En el segon, les forces es van equilibrar i tot i anar sempre a remolc en el marcador, el Callís va estar ficat en tot moment dins el matx. Victòria visitant més ajustada (22-25). El tercer set va tornar a ser disputat. El Callís va anar per davant amb mínimes diferències però un 0-7 en contra va capgirar la situació i va ser clau per entendre el triomf visitant (23-25)