dilluns, 15 de gener del 2018

Derrota d'un cadet que va merèixer més davant del líder

El cadet va sumar la tercera derrota a casa, aquest cop davant del lider CV Sant Cugat

Es va repetir gairebé el mateix guió que en el partit de la primera volta disputat a Sant Cugat. L'equip cadet va caure derrotat per 0-3 però va fer mèrits per obtenir un millor resultat. Va perdre el primer i tercer sets quan amb una mica més de sort hauria pogut guanyar-los. En els moments decisius d'aquests parcials el CV Sant Cugat va demostrar la seva condició de líder imbatut i va decantar el matx al seu favor. La primera mànega va ser anivellada i disputada. De bon principi, domini local amb una màxima diferència de 7 punts (16-9) però un parcial de 0-9 de les visitants va capgirar el marcador que va arribar al desenllaç molt igualat (22-22) però finalment el set va caure del cantó vallesà (22-25). Al segon parcial, desfeta de sortida del Callís que va veure com el rival va sentenciar a les primeres de canvi amb un clar 0-11 que ja va ser definitiu i que va cloure amb contundent 14-25- La tercera mànega va ser una rèplica de la primera. Les vigatanes van sortir molt concentrades i van anar per davant, assolint una renda prou important (21-14). De nou el Sant Cugat va remuntar per entrar en la lluita pel set, salvant una pilota de set en contra (25-24) i acabar enduent-se el set i el matx.