diumenge, 3 de desembre del 2017

Poc premi del sènior en el derbi enfront del CV Torelló

Nova derrota de l'equip sènior que segueix immers en una dinàmica negativa de resultats. Malgrat el 0-3 encaixat, divendres al vespre a pista vigatana, enfront del CV Torelló, en el derbi osonenc de la 3a. Divisió que havia estat ajornat en el seu dia, les nostres jugadores van fer mèrits de sobre per aconseguir un millor resultat després de tres sets molt competits i disputats. La diferència va estar en què les rivals van tenir més encert i van saber afrontar millor els punts definitius de cada parcial. A la primera mànega, tot i la igualtat damunt la pista, el Torelló sempre va dur la iniciativa al marcador si bé les diferències no van ser determinants. A la recta final el Callís va saber retallar un 18-22 en contra per situar-se a només un punt (21-22) però malauradament la reacció es va aturar aquí (23-25). Al segon set les visitants van començar molt encertades i de seguida van obtenir una important renda (2-10) que mica a  mica les nostres jugadores van aconseguir reduir i disposar d'opcions (22-24) però no va poder ser (22-25). El guió del tercer set no va diferir massa del primer. Igualtat i domini del Torelló al marcador amb diferències de 3 o 4 punts que no acabaven de ser definitives. A la recta final el resultat es va ajustar 21-23 però com en els sets anteriors el parcial va caure del cantó visitant.
D'altra banda dissabte, també a casa, el sènior va jugar el partit corresponent a la jornada en curs davant del CV Sant Pere Pescador. El resultat va ser de derrota (1-3) en un matx que va començar de manera immillorable als nostres interessos guanyant el primer set per un ajustat 25-21. Aquestes bones sensacions, però, es van anar diluint amb el pas dels minuts i les tres mànegues restants no van tenir cap mena d'història amb un clar domini empordanès que es va endur la victòria final amb còmodes parcials.