diumenge, 19 de novembre del 2017

L'infantil perd a la pista del líder

L'equip infantil va tenir, dissabte, un complicat desplaçament a la pista del CN Sabadell Blau en el què va suposar el primer partit de la segona volta. El conjunt vallesà és l'actual líder del grup H de la 2a. Divisió amb un balanç de 6 victòries i només una derrota. Per tant, a priori el matx es presentava ben complicat per les joves jugadores del Callís. Al primer set, les locals ben aviat van deixar clar que anaven per feina i el marcador era ben eloqüent amb un 10-2 als minuts inicials. Un desavantatge que va anar creixent per les vigatanes fins el 25-8 final. Al segon parcial es va repetir el mateix guió i a les primeres de canvi ja va quedar clar que tornaria a ser del cantó sabadellenc amb unes diferències insalvables per les nostres jugadores que van acabar cedint (25-11). A la tercera mànega, el Callís va donar la seva millor versió plantant cara fins al darrer punt. Després d'un inici molt igualat amb constants empats al marcador, les vigatanes van posar-se per davant (13-16) fet que va obligar al tècnic local a demanar un temps mort per buscar la reacció de les seves jugadores. I així va ser. Un parcial d'encert va permetre capgirar el resultat (19-17) de manera decisiva per guanyar el set i el partit (25-20). Tot i la derrota, bona imatge de l'equip, especialment en aquest darrer parcial.