diumenge, 15 d’octubre del 2017

Derrota dolorosa del cadet davant el Barça

Partit disputat i emocionant el que va jugar l'equip cadet, en aquesta tercera jornada de lliga, davant del CVB Barça. Malauradament el matx va caure del cantó blau-grana que va estar més encertar en els punts decisius en el cara i creu del cinquè set. La primera mànega va ser pel Callís (25-18) demostrant que l'encontre es podia guanyar. A la segona, les visitants van anar per davant des bon principi amb un avantatge clar que es va resoldre per 25-15 al seu favor. En el tercer parcial, les vigatanes van recuperar el bon to i joc i van recuperar el domini del marcador amb un ajustat 25-20 al seu favor. En el quart set el Barça va començar dominant llançat a forçar el desempat. Tot i un clar desavantatge (12-19) el Callís va reaccionar i va acabar lluitant per posar el 3-1 al marcador, apropant-se a la mínima expressió (22-23). Al final, però, no va poder ser i el parcial va ser visitant. Per tant tot es va decidir al cinquè set. El Callís va agafar embranzida inicial amb un esperançador 9-3 però el Barça va poder igualar (11-11) amb encert i errades de les locals. En el frec a frec final, les blau-granes van saber jugar millor els punts clau i es van endur la victòria (13-15).